14 November, 2010

Tadi Ada Bau..Now dah Hilang !!

Satu lagi product baru telah diperkenalkan.. iaitu BIO-ZONE CAR STERILIZER.

Orang lelaki kan suka membega2 keta depa dengan mcm2 aksesori... ada aje yg nak ditukarnya.. rim lah.. sterenglah.. kerusi lah.. kalo boleh body keta Waja tu nak ditukarkan ke Ferrari.. mmg cfm depa akan tukar..

So apasalahnya tambah lagi satu aksesori dlm kereta.. iaitu BIO-ZONE CAR STERILIZER.. product baru yg masih hangat keluar dari oven nie...

apa pulak bezanya Bio-Zone nie dengan car freshner yg dah ada di pasaran.?? byk bezanya..
BioZone Car Sterilizer adalah sebuah produk aksesori kereta di mana ia berfungsi untuk:

1. Menyegarkan udara di dalam kereta
2. Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan seperti durian, ikan pekasam, bau susu tumpah
3. Menghilangkan bau rokok, bau cat, bau kerusi leather dan sebagainya
4. Memerangkap (VOC) iaitu bahan-bahan yang meruap dan beracun
5. Memerangkap partikel-partikel habuk
6. Meneutralkan semula kebersihan udara di dalam kereta
7. Ianya mudah, ringan dan selamat
8. Tidak memerlukan penyelenggaraan
9. Mengurang sakit hidung @ bersin ketika di dalam kereta
10. Menghalang pertumbuhan bakteria di dalam kereta (sesuai pada mereka yg ada anak kecik)

Sebenarnya udara di dalam kereta kita 10x ganda tercemar berbanding udara di luar walaupun ruang dalam kereta kita nmpk bersih aje..

Yang paling bestnya.. ia menghilangkan rasa mengantuk... hubby selalu ckp me kalau masuk keta aje.. buka air-cond mulalah start menguap.. tanda2 mau tido... hubby tensenlah kan esp kalo drive jauh.. dia kena drive sorang2.. yg lain semu dah tido.. xde org nak sembang dengan dia..

Dengan BioZone.. boleh menghilangkan rasa mengantuk tu.. cuba kalau tak percaya. Kita berabis duit beli air-freshner tp jgn xtau.. air-freshner ada bahan chemical tau.. mcm2 bau ada smp naik pening dibuatnya..

So dptkan satu.. price RM175.00(plus postage) aje... xdelah mahalkan?? tp kalau utk kesihatan kita & family apasalahnya..

Product nie terjual dah mcm goreng pisang panas.. laju ajee.. so cepat2 order ya..

At the same time boleh menambahkan income jugak.. bayangkan kalau anda dapat jual 20-30 kotak dalam 1 hari...

New distributor kat area2 Utara : KEDAH, PENANG, PERLIS & PERAK amat2 diperlukan..
area2 Selatan: N.SEMBILAN, MELAKA & JOHOR pun nak jgk.. :)

So call me - 012-6922081 / ayujoe12@yahoo.com


4 comments:

My Little Diary said... [Reply to Comments]

salam kenal & salam ziarah...
i folo u now... thx for visiting my blog :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam: price termasuk postage ke??

Ayu Hashim said... [Reply to Comments]

My Little Diary: wsalam.. & dah folo u jgk..

Ayu Hashim said... [Reply to Comments]

Anony: yes termasuk postage dah tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...