13 December, 2012

Blog Bersawang

Assalam & Morning beautiful readers... 

Walaweeiii blog ku dah bersawang lama jugk nie... labah2... segala mak nenek binatang ada dah dlm blog  nie .. lama sikit lagi tak xde update.. silap2 dinasour pun timbul kat blog nie.. hehehe.. 

Last update blog, in November.. now dah December... and lagi 2 minggu dah nak masuk tahun 2013... emmmmmmmmmm... pecah rekod nie... blog lama tak update.. kalo idak tu ada je benda nak di bebel kan ya.. 

What i have been up to this few weeks yang sampai nak update blog pun tak sempat ya... hemmmm... let me think... ooooooooo.... yes.. im busy with my new online business venture tu.. ie EA DRESSBAJU kan... every weekend ada bazzar/booth/flea market... mmg cuti sekolah nie nak ALL OUT lah orang kata.. alhamdulillah.. rezeki kami anak beranak... dengan business baru nie.. betul orang kata... rezeki Allah nie tersangatlah luas nya... tak de di sini.. di sana ada... tak berjaya buat nie.. buat tu berjaya... yang penting kita kena mencuba, berusaha, berdoa & tawakkal... insya-allah ... kejayaan & rezeki pasti ada.. 

Jangan sesekali mengalah & berhenti berusaha... tak mati nya kita kalo dibuang kerja or business yg kita rancang tak berjalan or berjaya.... kita carilah kerja lain or buat lah business lain... dah xde rezeki kita di situ... tak kan nak tunggu.. bukan kita tak cuba kan.. kalo kita dah rasa byk effort yg kita dah letak di situ tp still tak berjaya jgk.. meaning di situ bukanlah rezeki kita.. so proceed lah something else ya.. 

Ok xmoh lah membebel pasal hal tu... u oalls semu dah xkosa nak dengar kan.. actually Ayu nak jemput lah my blog reader utk datang ke our Charity Bazaar di Sri Hartamas pada Sabtu & Ahad nie... nie bazaar terakhir kami for tahun 2012.. aahaksss... Bershopping sambil beramal.. coz duit jualan tu nnt akan di dermakan kepada badan kebajikan yang telah di pilih oleh pihak event.


So jangan lupa mark ur calender ya.. and bole jumpa Ayu di sana nnt.. *wink* *wink*... sokongan anda amatlah di hargai..  




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...